Gebruik alleen wat je nodig hebt

Het automation first platform met precies de juiste features voor de best of breed georiënteerde marketing- en communicatieprofessionals

Automation First

Automatiseer al je e-mailcampagnes met de Flow Designer. Deze is gebouwd vanuit de automation first gedachte en vormt daarom het uitgangspunt van je gehele campagne.

Van een relatief eenvoudige eenmalige campagne tot veel complexere campagnes met meerdere touchpoints over langere tijd, je sleept ze simpelweg bij elkaar.

Automation First

Customer Insights

Zet je data in jouw gewenste formaat en creëer hierdoor eenvoudig een 360° beeld van je ontvangers. Daarnaast kun je, dankzij ingebouwde metingen van gedrag en voorkeuren van je ontvangers, meer inzicht krijgen in je ontvangers.

Personalisatie dankzij segmentatie

Je kunt eenvoudig selecties en doelgroepen creëren die gebaseerd zijn op alle beschikbare data, van standaard profielkenmerken tot uitgebreide engagement-gegevens. Gebruik ze eenmalig of op meerdere plekken.

Selecties maken binnen je database was nog nooit zo makkelijk.

Easy editing

Ondanks de steeds uitgebreidere mogelijkheden binnen e-mail, hoeft het opstellen en opmaken van een professionele e-mail geen rocket science te zijn. Door middel van drag and drop krijg je de mogelijkheid om prachtige e-mails te maken door het combineren van voorgedefinieerde contentblokken. Experts kunnen hun hart ophalen bij de HTML editor op basis van Brackets.

Out-of-the-box integrations

Spike is out-of-the-box te integreren via Zapier met de meest populaire software. Hierdoor verbind je Spike snel en eenvoudig met het systeem van jouw keuze en gebruik je de data uit andere systemen effectief in je campagnes.